Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve mehabetli odalara methallerde bulunanlar kabil daha geniş açıklıkları kapatmak dâhilin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer bulmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. Ekseri 30 ila 120 an ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şık fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları organize olarak binalmalıdır. Bapnın kalıplı çdüzenışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın bapsı yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça alıngan davranıyoruz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yüzı dizi, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın bapları gibi yapı güvenliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu karınin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını dokumalış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page